Messer for Pulverhåndtering og Procesteknik

På messer er der mulighed for at møde mange leverandører på samme dag, det er en god og billig måde at screene markedet på. Ofte er der foredrag i løbet af messeperioden fra forskellige leverandører, det syntes vi er en god måde at få ny viden på. Nedenfor er en kort beskrivelse af en række messer, som vi kan anbefale at besøge en eller flere af. Tryk på logoet og bliv ledt videre til messens hjemmeside.

God messedeltagelse.

Powtech 27. September til 29. September 2022

Powtech 2022_mespo_pulverhåndtering

Sæt allerede kryds i kalenderen nu.

POWTECH er i denne branche den ubestridte nummer et i verden og tilbyder muligheden for et 360°-panoramablik over hele proceskæden. Den genspejler det aktuelle niveau af den mekaniske procesteknik og informerer om trends og udviklinger. Men også, hvad angår kontaktsøgning og networking tilbydes der her den perfekte platform for interessenter.

Scanpack 4. til 7. Oktober 2022

Scanpack

Möt våra leverantörer på Scanpack 2022, monter B02;03

Scanpack är fyra dagar fullpackade med inspiration, keynote-föreläsare, kunskap, nya affärskontakter, föreställningar och praktiska workshops. En kreativ knutpunkt helt inriktad på att dela och sprida idéer om ny teknik, nya material och nya lösningar som ger dig rätt skärpa för att vara relevant i en cirkulär framtid.

FoodTech 1. til 3. November 2022

Foodtech 2022_Mespo_Pulverhåndtering

Mød vores leverandører på Foodtech 2022, på stand J7226

FoodTech er Nordeuropas største fagmesse for fødevareteknologi og mødestedet for hele fødevareindustrien.

FoodTech samler hele branchen på ét sted. Messen fylder i alt fem haller i MCH Messecenter Herning, som er opdelt efter forskellige temaer og produktgrupper indenfor fødevare- og teknologiområdet.

Vi ses på FoodTech.

Solids European Series

Solids European Series er en messe arrangeret af Easyfair og finder sted rundt om i Europa. Det er Europas største serie af udstillinger der kun fokusere på pulverhåndtering.

På messen finder du både små lokale firmaer der er specialister i pulverhåndtering, men også mange af markedslederen på verdensplan. Dvs. på Solids messerne kan du finde nye leverandører du ikke vidste eksisterede samtidig med at du kan holde dig opdateret på hvad dem du allerede kender har af nyheder.

Hold øje på her på hjemmesiden hvornår messerne finder sted.

Link til Solids easyfair