[us_page_title font=”h1″ font_size=”35px”]

  1. Forside
  2. Messer

Messer for Pulverhåndtering og Procesteknik

På messer er der mulighed for at møde mange leverandører på samme dag, det er en god og billig måde at screene markedet på. Ofte er der foredrag i løbet af messeperioden fra forskellige leverandører, det syntes vi er en god måde at få ny viden på. Nedenfor er en kort beskrivelse af en række messer, som vi kan anbefale at besøge en eller flere af. Tryk på logoet og bliv ledt videre til messens hjemmeside.

God messedeltagelse.

PROCESS TEKNIK  6 – 8 Oktober 2020

Leverantörer:
Gericke AG
GKM Siebteknik GmbH
Filcoflex B.V.
Greenwood Magnetics Ltd

ProcessTeknik arrangeras parallellt med Scanautomatic, detta är den ledande mötesplatsen för framtidens processteknik och automation i Norden.

ProcessTeknik är den självklara mässan för kunskapsöverföring och nya affärer för hela processindustrin. Det är här framtidens processtekniska lösningar presenteras som kan göra din verksamhet mer konkurrenskraftig.

5 anledningar till varför du ska besöka mässan:
  • Du möter hela branschen under tre intensiva mässdagar.
  • Vår mötesplats presenterar framtidens lösningar på dagens utmaningar och problem i branschen.
  • På plats kan du lyssna till kunskapshöjande och aktuella seminarier på mässans scen.
  • Se den senaste tekniken och jämför de olika produkterna, allt på samma ställe.
  • Branschöverskridande möten med utställare och besökare på Scanautomatik som arrangeras parallellt.

Link: ProcessTeknik 2020

FoodTech 29. September til 1. Oktober 2020

Møds os på stand 7226 i hal J2

FoodTech er Nordeuropas største fagmesse for fødevareteknologi og mødestedet for hele fødevareindustrien.

FoodTech samler hele branchen på ét sted. Messen fylder i alt fem haller i MCH Messecenter Herning, som er opdelt efter forskellige temaer og produktgrupper indenfor fødevare- og teknologiområdet.

Vi ses på FoodTech.

Powtech 29. September til 1. Oktober 2020

Sæt allerede kryds i kalenderen nu.

POWTECH er i denne branche den ubestridte nummer et i verden og tilbyder muligheden for et 360°-panoramablik over hele proceskæden. Den genspejler det aktuelle niveau af den mekaniske procesteknik og informerer om trends og udviklinger. Men også, hvad angår kontaktsøgning og networking tilbydes der her den perfekte platform for interessenter.

Solids European Series

Solids European Series er en messe arrangeret af Easyfair og finder sted rundt om i Europa. Det er Europas største serie af udstillinger der kun fokusere på pulverhåndtering.

På messen finder du både små lokale firmaer der er specialister i pulverhåndtering, men også mange af markedslederen på verdensplan. Dvs. på Solids messerne kan du finde nye leverandører du ikke vidste eksisterede samtidig med at du kan holde dig opdateret på hvad dem du allerede kender har af nyheder.

Hold øje på her på hjemmesiden hvornår messerne finder sted.

Link til Solids easyfair

Menu