Messer for Pulverhåndtering og Procesteknik

På messer er der mulighed for at møde mange leverandører på samme dag, det er en god og billig måde at screene markedet på. Ofte er der foredrag i løbet af messeperioden fra forskellige leverandører, det syntes vi er en god måde at få ny viden på. Nedenfor er en kort beskrivelse af en række messer, som vi kan anbefale at besøge en eller flere af. Tryk på logoet og bliv ledt videre til messens hjemmeside.

God messedeltagelse.

The Battery Show Europe, 30. November til 2. December 2021

Batteri - mespo leveree til denne industri

Mød producenter, leverandører, ingeniører, ledere og indkøbere til en konference og messe med fokus på den seneste udvikling inden for den avancerede batteri- og bilindustri.

Messe Stuttgart, Tyskland

 

Euro Mine Expo – 14-16 Juni 2022

Euro Mine Expo

Euro Mine Expo is held in Skellefteå, Sweden – in the heart of the European mining industry.

 

Scanpack 4. til 7. Oktober 2022

Scanpack

Möt våra leverantörer på Scanpack. Vi ställer ut 2022

Scanpack är fyra dagar fullpackade med inspiration, keynote-föreläsare, kunskap, nya affärskontakter, föreställningar och praktiska workshops. En kreativ knutpunkt helt inriktad på att dela och sprida idéer om ny teknik, nya material och nya lösningar som ger dig rätt skärpa för att vara relevant i en cirkulär framtid.

FoodTech 1. til 3. November 2022

Foodtech 2022_Mespo_Pulverhåndtering

Mød vores leverandører på Foodtech. Vi udstiller igen i 2022

FoodTech er Nordeuropas største fagmesse for fødevareteknologi og mødestedet for hele fødevareindustrien.

FoodTech samler hele branchen på ét sted. Messen fylder i alt fem haller i MCH Messecenter Herning, som er opdelt efter forskellige temaer og produktgrupper indenfor fødevare- og teknologiområdet.

Vi ses på FoodTech.

Achema  22. til 26. August 2022

Achema 2022

ACHEMA is a pioneer and groundbreaker for the globally networked process industries and their experts, decision- makers and solution providers. It turned 100 in the difficult past year since its premiere in 1920.

We all look forward to the next onsite trade show and thank our exhibitors and loyal customers for the unanimous support of the new event date in April 2022. Be there and experience the world of ACHEMA!

Powtech 30. August til 1. September 2022

Powtech 2022_mespo_pulverhåndtering

Sæt allerede kryds i kalenderen nu.

POWTECH er i denne branche den ubestridte nummer et i verden og tilbyder muligheden for et 360°-panoramablik over hele proceskæden. Den genspejler det aktuelle niveau af den mekaniske procesteknik og informerer om trends og udviklinger. Men også, hvad angår kontaktsøgning og networking tilbydes der her den perfekte platform for interessenter.

Solids European Series

Solids Pulverhåndtering

Solids European Series er en messe arrangeret af Easyfair og finder sted rundt om i Europa. Det er Europas største serie af udstillinger der kun fokusere på pulverhåndtering.

På messen finder du både små lokale firmaer der er specialister i pulverhåndtering, men også mange af markedslederen på verdensplan. Dvs. på Solids messerne kan du finde nye leverandører du ikke vidste eksisterede samtidig med at du kan holde dig opdateret på hvad dem du allerede kender har af nyheder.

Solids Dortmund. 16. til 17 Februar 2022

Solids Krakòw. 19. til 20 Oktober 2022

Solids Antwerp. 16. til 17. November

Solids Zurich. Febuar 2023

Link til Solids easyfair

Process Teknik  4. til 6. Oktober 2021

ProcessTeknik arrangeras parallellt med Scanautomatic, detta är den ledande mötesplatsen för framtidens processteknik och automation i Norden.

ProcessTeknik är den självklara mässan för kunskapsöverföring och nya affärer för hela processindustrin. Det är här framtidens processtekniska lösningar presenteras som kan göra din verksamhet mer konkurrenskraftig.

Link: ProcessTeknik 2022

Menu