Clextral – twin-screw extruder

Ekstrudere fra Clextral anvendes til både fremstilling af fødevare- og non-food-producenter som fx morgenmadsprodukter, snacks, babyfood, fødevareingredienser, køderstatning ud fra plantebaserede proteiner, couscous, pasta, petfood, fiskefoder, pulp for special- eller pengeseddelpapir, biologisk nedbrydelig plast, energi, specialkemikalier og meget mere.

Clextral leverer nøglefærdige ekstruderings- og tørrelinjer med inden for 3 hovedkategorier: Food & Feed, Green Industries og Pulver industrier.

Clextral råder over et højteknologisk R&D center med højtspecialiseret procesingeniører der har specialviden inden for de specifikke kategorier. Da teknologien konstant udvikler sig, er Clextral dedikerede til løbende at forbedre og opgradere jeres produktions faciliteter, på den måde kan I altid være et skridt foran konkurrenterne.

Levering kan omfatte upstream-design, test af løsninger, fremstilling af udstyr, installation på stedet og linjeopstart, fuld vedligeholdelse og løbende procesforbedringstjenester for at sikre, at dine linjer forbliver avanceret. Yderligere har Clextral et dansk servicecenter, der servicerer vores kunder i norden.