Rørkoblinger for tryk- og vakuumtransport-systemer

Morris rørkobling

Morris rørkobling er en god og billig måde at sammenkoble rør i pneumatiske transportsystemer. Kan anvendes til både tryk- og vakuumtransportsystemer. Installation er nem. Normalt skal kun rørenderne afgrates og affedtes før de er klar til at blive koblet sammen med rørkoblingen.

Morris rørkobling

”Den originale Morris rørkobling”

For både tryk- og vakuumtransportsystemer.

  • Nem at installere
  • Størrelser fra ø12mm til ø1220mm
  • Standard version med hus i galvaniseret stål
  • Option for hus i aluminium og rustfrit stål
  • Pakning i sort eller hvid neopren og silikone
  • Indbygget potentialeudligning

Se dimensioner og priser på databladet.

Datablad og prisliste Morris rørkobling

Morris rørkobling datablad
Rørkobling light duty fra Morris

“Light-duty” (LD)

Rørkobling for vakuumtransportsystemer tilsvarende til den originale Morriskobling, dog med mindre godstykkelse på koblingens hus. Fås fra ø38mm til ø114mm

Rørkobling med bro

”Rørkobling med bro”

Rørkobling med forbedret aksiel holdekraft, der betyder at rørkoblingen kan anvendes til systemer med højere tryk. Fås fra ø50mm til ø610mm.

Quickkon rørkobling fra Morris

”Quickon II enkelt eller dobbelt”

Rørkobling for hurtig og nem installation og demontering i pneumatiske transportsystemer, både tryk- og vakuumtransportsystemer uden brug af værktøj. Udført i rustfrit stål. Fås fra ø38mm til ø324mm. Standardlængde for rørkoblingen er 101mm, ved Quickkon II dobbelt versionen er rørkoblingen 241mm lang.

Inline skueglas fra Morris

”Inline skueglas”

Mulighed for at se produktflow i rørsystemt, enten i vakuum- eller tryktransportsystemer. Kan monteres nemt i eksisterende rørsystemer. Er udført i ”straight-through” design og er forsynet med permanent potentialeudligningforbindelse, der eliminerer opbygning af statisk elektricitet. Fås med ender i både aluminium og rustfrit stål.

Datablad for Morris Rørkoblinger

Datablad: Morris rørkoblinger